HERBALİFE İLE KAÇ KİLO VERİRİM

Günlük takip ve bilgi paylaşımı

SİZİNLE HEP İLETİŞİMDE KALIYORUZ

Kilo verme sürecine başlamış bütün kullanıcılarımı günlük takipte tutuyorum. Her gün sizi arayan veya mesaj yazan bir danışmanınız olsun istemez misiniz? Kilo verme sürecinde desteğimiz hep sürmektedir,

Denizli’de herbalife kullananların sıkça sordukları sorular

Kilo vermek istiyorum. Hızla zayıflatan herbalife ürünü hangisidir?

Herbalife ürünlerimizden bazıları hızla zayıflatıyor diye bir durum yok. Sizinle yapacağımız kişisel değerlendirme ve detaylı vücut analizi sonrası kilo kontrol programına başlamalısınız. Kilo vermede hızı sizin süreçteki disiplininiz daha çok belirleyici olacaktır.

Herbalife kilo kontrol ürünleri ile ayda kaç kilo verilebiliyor?

Denizli’de kullanıcılarımızdan veya herbalife ile kilo vermeye ilgi duyan kişilerden ilk duyduğum soru diyebilirim. Evet arkadaşlar herbalife ürünleri ve Herbalife Denizli yaşam koçu olarak benim danışmanlığımda yapacağımız program dahilinde kullandığınız süreçte mutlaka kilo vereceksiniz. Ancak ayda şu kadar kilo verebilirsin demeyi çok doğru bulmuyorum. Şunu diyebilirim. Denizli ilimiz, Merkez ilçelerimiz olan Merkezefendi, Pamukkale ve çevre ilçeler olan Honaz, Tavas, Serinhisar, Çivril, Sarayköy, Bozkurt ve Çardak  ilçelerimizdeki kullanıcılarımızdan bu güne kadar bir ortalama alacak olursak en az ayda kullanıcılarımız bizim yaptığımız program ve takiple 5 kilo hep vermişler. Bu bazen 9 ve 10 kiloya çıkmış. Ama ortalama herkes en az beş kilo vermeyi başarmışlar.

HERBALİFE VE KOÇLUĞUM İLE GÜNLÜK  TAKİP VE MOTİVASYON EŞLİĞİNDE BENİMLE BİRLİKTE İDEAL KİLONA GELMEK İSTERMİSİNİZ 

HERBALİFE AKTİF YAŞAM KOÇU

NURŞEN ŞEN 

05397040129

Yorumlar