HERBALİFE PROTEİN BAR

Herbalife Protein Bar kullanımı ve Faydaları

Herbalife Protein günlük hayatta, profesyonel sporlarda, antrenmanlarda ve egzersizlerde bireylerin ekstra protein ihtiyacını karşılamak için üretilen bardır. Üç farklı lezzetle sunulan protein bar Herbalife’ın popüler ürünleri arasında yer alıyor. Bu yazımızda “Herbalife Protein Bar nedir? Nasıl kullanılır? Faydaları nelerdir?” sorularına yanıt vereceğiz. Ürün hakkında bilgi almak için yazımızı inceleyin.

Herbalife Protein Bar nedir?

Protein bar düşük oranda yağ ile gelen besleyici bir atıştırmalıktır. Gerçek çikolata ile gelen ve Herbalife’ın sıkça tercih edilen yardımcı gıdaları arasında yer alan ürün yeme isteğini kontrol eder ve uzun süreli dayanıklılık sağlar.

Üç farklı lezzete sahip olan bar fındıklı, limonlu ve fıstıklı olarak gelmektedir. Damak tadına uygun olan ürün günlük yaşamda kolayca tüketilebilir.

Protein Bar faydaları nelerdir?

Sağlıklı yaşamın yolu dengeli beslenme, dinlenme ve spordan geçmektedir. Bireyler yeterli beslenmenin yanında uyguladığı diyette dengeli olmalıdır. Vücut fonksiyonlarını korumalı, ihtiyaç duyulan besinden yoksun kalmamalı veya aşırıya kaçmamalıdır. Herbalife bu noktada üzerine düşen görevi yerine getirmekte ve sağlıklı beslenme ilkelerini ürünlerine yansıtmaktadır.

Herbalife sağlıklı ve protein ağırlıklı bir yaşam sunmaktadır. Günlük beslenme ve sporcu beslenmesinde protein değerleri yüksek olan çok sayıda ürünü bulunmaktadır. Protein bar da adından anlaşılacağı gibi bu ürünler arasında yer almaktadır.

Protein insanın temel yapı taşıdır ve etimolojik açıdan bakıldığında “ilk” anlamına gelen “protos”tan türemiştir. Amino asitlerden oluşan proteinler büyüme ve gelişme, doku onarımı ve yapımı, hemoglobin üretimi, enzim ve hormonların üretimi alanlarında rol oynar. Özellikle kas ve vücut gelişiminde önemsenen proteinin alımı 7’den 70’e herkes için zorunlu olmaktadır.

Protein alımı hareket halinde olmayan erkeklerde 55 gram civarındayken, kadınlarda ortalama 46 gramdır. Spora, egzersize ve hareket gerektiren çeşitli aktivetelere katılım ihtiyacı arttırmaktadır. Bu noktada Herbalife Protein Bar ihtiyaç duyulan protein için yardımcı bir takviyedir ve gelişiminizde rol üstlenmektedir. Protein Bar faydaları şu şekildedir:

Açlık seviyesi

Protein Bar açlık seviyenizi düşürür. Gün içerisinde daha az yiyecek tüketmenizi sağlar. Buna rağmen uzun süreli tokluk hissi oluşturur. Bu da daha az kalori alımıyla kilo kontrolünde yardım sağlar.

İştah seviyesi

Protein açlık hissini ortadan kaldırdığı gibi doymak bilmezlik isteğine de savaş açar. Vücut tarafından ihtiyaç duyulan ve zengin amino asitler içeren Protein Bar dengeli beslenme noktasında yardımcıdır.

Güçlü ve kütleli kaslar

Herbalife Protein Bar, kasların temelini oluşturan proteinleri temin etmenizi sağlar. Uzun süreli, kalıcı ve sağlıklı fiziksel aktivelerin sonucunda kas kütlesini arttırır. Yaptığınız eylemlerde performans artışı sağlar.

Sağlıklı kilo kaybı

Protein barın da içinde olduğu bir beslenme programıyla kilo yönetimi ve kilo kontrolü sağladığınızda kas kaybı minimal düzeyde olur. Yüksek oranda protein alındığında kas kütlesi korunurken yağdan kurtulmak mümkündür.

Sağlıklı beslenme

Vücut tarafından ihtiyaç duyulan yararlı besinlerin alımı bireyi sağlıklı beslenmeye yönlendirir. Dirty bulk olarak bilinen ve kirli beslenme olarak tercüme edebileceğimiz önümüze gelen herşeyi yeme “Protein Bar” ve Herbalife beslenme ürünleri sayesinde son bulabilir.

Yüksek metabolizma

Protein bar, metabolizmanın çalışma hızını arttırır ve bu kalori yakımının artması anlamına gelir. Yalnızca yüksek oranda protein alımı bir saatlik hafif egzersize denktir. Metabolizmanın çalışması yağ yakımı üzerinde etkilidir ve kilo kaybı noktasında hızlı sonuç almanızı sağlar.

Zinde bir hayat

Vücudun kendini geliştirmesi ve onarması, beynin istenen şekilde beslenmesi sizi zinde kılacaktır. Kas fonksiyonlarında, gücünde ve kitlesindeki azalma düzenli protein bar kullanımı ile son bulacak.

Herbalife Protein Bar içeriği

Herbalife Protein Bar yüksek oranda ve yüksek kalitede protein sunar. Eşsiz lezzetiyle gelen ürün pek çok geleneksel çikolata barlarına kıyasla yaklaşık 140 kalori içerir. 14’lü olarak gelen paket içeriğindeki bir bar 35 gramdır. Atıştırmalık 10 gram protein, 15 gram karbonhidrat, 3 gram yağ, lif, sodyum, E, B6, B12, B2, B3, B1, B5 vitaminlerini içerir.

Herbalife Protein Bar nasıl kullanılır?

Protein Bar iştahı kontrol eden ve sürekli dayanıklılık sağlayan çiğnenebilir atıştırmalıktır. Her bir protein bar yalnızca 3.3 gram sağ içermesine karşın 135 kalori sağlar. Herbalife Formül 1 Shake ile harika bir ikilidir. Beslenme programlarında ve fiziksel aktivitelerde, kilo & kas kontrolü açısından daha iyi sonuçlar verir.

Herbalife Protein Bar kullanımı uygulanan programa göre değişiklik gösterebilir. En sağlıklı bilgiyi almak için danışmanlarımızla iletişime geçin. Herbalife’ın önerdiği kullanım şekli günde 1 veya 2 bar tüketmektir.

SATIN ALMAK İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ

HERBALİFE AKTİF YAŞAM KOÇU

NURŞEN ŞEN

05397040129

Yorumlar