YÜZ TEMİZLEME JELİ HERBALİFE


Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli kullanımı ve faydaları

Herbalife, Türkiye’de en çok tercih edilen cilt ve vücut bakım malzemeleri markaları arasında yer alıyor. 40 yılı aşkın tecrübesiyle sektörde hizmet veren firma Herbalife Aloe Serisi ve SKIN Serisi olmak üzere iki kategoride güzellik ürünleri bulunuyor. Herbalife Aloe ürünleri daha çok banyo ve sonrası kullanım için etkili sonuçlar verirken, SKIN serisi derinlemesine temizlik, kapsamlı bakım ve gelişim sunuyor.

Herbalife SKIN ailesi 10’u aşkın ürünü barındırıyor. Bunlar arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri “Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli”. Bu yazımızda yüz temizleme jeli hakkında bazı bilgiler sunacağız. İnceleme kapsamında “Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli nedir? Nasıl kullanılır? Faydaları nelerdir? Hızlı ve kolay satın al.” sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli nedir?

ciltteki gün içerisinde veya sabah kalktığınızda cildinizde oluşan ölü derileri temizlemede daha bir canlı cilde sahip olmanıza yardımcıdır.

Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli, normal ciltten kuru cilde, tüm cilt tipleri için etkili sonuçlar verir. Ciltte biriken kiri ve yağı derinlemesine temizleyin ürün cildin temiz ve yumuşak görünmesini sağlar. Aloe vera özüyle gelen ve rahatlatıcı etki sunan ürün yağ, makyaj ve kir sonucu vücutta biriken atıkların hızlıca temizlenmesini sağlar.

Herbalife’nin popüler ürünleri arasında yer alan jel diğer Herbalife SKIN serisi ürünleriyle kullanıldığında daha iyi sonuçlar almanızı sağlar. Örnek: Herbalife Aloe Losyonu, Temizleme Jeli ve Kremi. Bu noktada detaylı bilgi almak için danışmanlarımızla iletişime geçin.

Faydaları nelerdir?

Günümüzde yüz temizliği için üretilen, ortaya çıkmış çok sayıda marka bulunmaktadır. Kullanıcılar ucuzdan pahalıya, farklı fiyatlara sahip bu ürünlere kolayca sahip olabilmektedir. Ancak pek çok jel içerdikleri itibariyle cildimiz ve yüzümüz için tehdit oluşturmaktadır. İçerdiği kimyasallar ciltte alerjik reaksiyonlara yol açabildiği gibi kalıcı hasarlar bırakabilmektedir.

Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli bu noktada kullanıcıların tüm ihtiyacı göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bitkisel özüyle gelen ürün paraben ve sülfat maddeleri içermemektedir. Ayrıca yalnızca yüzü temizlemekle kalmaz, temizlik esnasında cilt bakımını gerçekleştirir.

Temizleyici içeriği bileşiminde B3, C ve E vitaminleri, Hindistan cevizi ve aloe vera özü bulunmaktadır. E vitamini temizliğin ardından cilt kırışıklığına karşı mücadele eder. Güçlü bir anti-oksidan olan E vitamini bakteri ve patojenden koruma sağlar. B3 hücre yenileyici etkiye sahiptir ve temizliğin ardından pürüzsüz dokunuş hissi kazandırmada yardımcıdır. C vitamini ise kollojen dokuların aktive olmasından sorumludur. Bu cildi yaşlanmaktan koruduğu gibi yaşlanma lekesinin önüne geçmektedir.

Ürün gözenekler üzerinde kapsamlı temizlik gerçekleştirir. Vücutta biriken yağı ve kiri üste taşır, kirden arındırılma süreci kolaylaşır. Bu işlemin ardından aloe vera özü ile cilt yüzeyi nemlendirilir. Ayrıca aloe vera içeriğindeki asitler ile hücre üzerinde tabaka oluşturur ve nemin uzunca süre burada kalmasını sağlar.

Hindistan cevizi yüksek oranda yağ asidi içeren gıdalar arasındadır. Bu asitler iltihabı azalttığı gibi cildi canlı tutar ve kuruluğu gidermede en iyi sonuçların alınmasını sağlar. Hindistan cevizi serbest radikallere karşı savaşır ve hasar alan cildi besler.

Nasıl kullanılır?

Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli günlük kullanıma uygundur. Sabah ve akşamları yüzünüze uygulayın ve ılık su ile yüzünüzü durulayın. Herbalife losyon, serum ve nemlendirici ile kullanımı en iyi sonuçları almanızı sağlar. Alovera konsantre özlü yüz temizleme jelini her cilde güvenle uygulayabilirsiniz. Cildinizde her hangi bir tahriş ve kızarıklık oluşmayacaktır. Cildiniz yağlı bir cilt ise narenciye özlü yüz temizleme jelini kullanabilirsiniz. Ancak yine de bizimle iletişime geçmeniz, cildinizin resmini ve mümkünse cilt öyküsünü bizimle paylaştıktan sonra kullanmanız çok önemli. Bu durumda lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Cilt bakım ürünlerimizin hepsi konsantre formdadır. Bu nedenle Herbalife yüz temizleme jelini kullanırken elinize nohut tanesi kadar alın. Önceden ıslatın ve nemlendirdiğiniz yüzünüze daireler şeklinde elinizle hafif masaj yapmak suretiyle uygulayın. Devamında bol su ile yüzünüzü yıkayın. İlk kullanımda bile cildinizde farkı hissedeceksiniz. Yüz temizleme işlemini gerçekleştirdikten sonra ikinci aşama olan tonikleme  bu işlemi uygulayarak cilt bakım işlemine devam edebilirsiniz.

Uyarılar

* Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin.
*Kullanımı hakkında daha detaylı bilgi almak için Herbalife danışmanlarımıza ulaşın.
*Ürünün göze temas etmesinden kaçının. Gerçekleşmesi durumunda bol su ile yıkayın.

Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme Jeli satın al

Cilt ve saç bakım serisi ürünü “Herbalife Rahatlatıcı Yüz Temizleme jelini. Whatsapp iletişim hattımızı kullanarak danışmanlarımız aracılığıyla hızlı ve kolay satın alma, kapıda ödeme seçenekleriyle ürüne sahip olabilirsiniz.

İLETİŞİM

05397040129

Yorumlar